Vezetett meditációk

A csoportos vagy egyéni vezetett meditációk során egy belső utazást teszünk önmagunkban valamilyen fókusszal.
 

Olvass tovább...

Integrált személyiségfejlesztő programok, csoportos coaching

A csoportos integrált programokon adott témakörben és fókusszal tudatos és tudatalatti szinteken munkálkodunk.
 

Olvass tovább...

Női csoportok

Sok éve vezetek női csoportokat. A szívemnek egyik legkedvesebb tevékenység. A női köröknek mindig van egy nagyon sajátságos finom hangulata.

Olvass tovább...

Előadások

Az önismereti témájú előadások a megértést segítik önmagunk, kapcsolataink terén. Belső működésünk, saját teremtett világunk törvényszerűségeiről, mélyben zajló dinamikákról...

Olvass tovább...

Családállítás

"Minden nagy dolog tökéletlenségbe van csomagolva." (Bert Hellinger)


 

Olvass tovább...

Egyéni konzultáció

Kiknek ajánlott az egyéni konzultáció? Akik úgy érzik, szükségük van a fókuszált figyelemre, akik természetüknél fogva az egyéni folyamatot részesítik előnyben,...
 

Olvass tovább...

Elvonulások, spirituális utak

Gyermekkorom óta nagy szenvedélyem az utazás. Az általam szervezett utakon kívül és belül is utazunk, mélységekbe, magasságokba, hogy táguljon az univerzumunk.
 

Olvass tovább...

Vélemények

Ügyfeleim visszajelzései

Közel három éve vettem részt először Anita programján. Mind a programokat, mind az egyéni foglalkozásokat ajánlom, akár a kétkedőknek is. Több ízben volt szerencsém együtt utazni vele, ahol az irodákat megszégyenítő módon szervezett meg mindent. Profizmus, maximalizmus, odafigyelés, bizalom. Szeretettel ajánlom!

H. Anikó
36 éves

Hálás vagyok a sorsomnak, hogy megismerhettem Anitát, mert több problémám megértésében és megoldásában segített. Meghatározó élményekben és érdekes lelki utazásokon volt lehetőségem részt venni egy-egy programján. Valahogy minden a helyére kerül, ha nála járok! Tükröt tart és utat mutat anélkül, hogy véleményt alkotna. Elindít egy gyógyulási folyamatot, amit mindenkinek magának kell megélnie és végig járnia. Aki komoly változást szeretne és hajlandó is ezért tenni, csak ajánlani tudom Anita programjait. Az Ő tapasztalatával és őszinte szeretetével mindenki jó irányba indulhat el.

S. Nóri
44 éves

LÉGY A SAJÁT ÉLETED, A SAJÁT HARMÓNIÁD, A SAJÁT KITELJESEDÉSED MESTERE!

Lépj kapcsolatba velem