Szervezetállítás

A szervezetállítás a szervezetfejlesztés egy mélyre ható módszere. (Szervezetállítással választ kaphatunk arra is, hogy sok szervezetfejlesztési projekt (és erre fektetett erőforrás) miért nem tudta elérni a kívánt célt.)

Olvass tovább...

A siker belső titkai tréning

Mit tudunk tenni azért, hogy vállalkozásunk sikeres legyen, hogy minden munkatárs megtalálja a helyét, szerepét, ezáltal megbecsültség érzését a sikerhez vezető úton?
 

Olvass tovább...

Egyéni tanácsadás, coaching

Az egyéni konzultációk a résztvevő fókuszált, egyénre szabott támogatását szolgálják. A lehetséges témakörök széles palettán mozognak.

 

Olvass tovább...

Egyéni és csoportos munkahelyi relaxáció

Ez a szolgáltatás a munkahelyi wellness szolgáltatások közé tartozik. Mindannyian éreztük már, hogy a sok stressz, nyomás, határidő, elvárások feszültséget, fáradtságot okoznak a testben, a tudatunkban, majd a hatékonyságunk...

Olvass tovább...

Vélemények

Ügyfeleim visszajelzései

Közel három éve vettem részt először Anita programján. Mind a programokat, mind az egyéni foglalkozásokat ajánlom, akár a kétkedőknek is. Több ízben volt szerencsém együtt utazni vele, ahol az irodákat megszégyenítő módon szervezett meg mindent. Profizmus, maximalizmus, odafigyelés, bizalom. Szeretettel ajánlom!

H. Anikó
36 éves

Hálás vagyok a sorsomnak, hogy megismerhettem Anitát, mert több problémám megértésében és megoldásában segített. Meghatározó élményekben és érdekes lelki utazásokon volt lehetőségem részt venni egy-egy programján. Valahogy minden a helyére kerül, ha nála járok! Tükröt tart és utat mutat anélkül, hogy véleményt alkotna. Elindít egy gyógyulási folyamatot, amit mindenkinek magának kell megélnie és végig járnia. Aki komoly változást szeretne és hajlandó is ezért tenni, csak ajánlani tudom Anita programjait. Az Ő tapasztalatával és őszinte szeretetével mindenki jó irányba indulhat el.

S. Nóri
44 éves

LÉGY A SAJÁT ÉLETED, A SAJÁT HARMÓNIÁD, A SAJÁT KITELJESEDÉSED MESTERE!

Lépj kapcsolatba velem